Info

 

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Oulun alueella toimiva Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys.

OIO ry:n tehtävänä on jäsenistönsä henkisten, ammatillisten, yhteiskunnallisten sekä muiden mahdollisten asioiden ajaminen paikallisella tasolla. Haluamme että oululainen insinööriopiskelija saa laadukkaan koulutuksen ja koulutusta vastaavaa työtä nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme myös olla mukana tarjoamassa miellyttävää sekä motivoivaa opiskeluympäristöä, sekä virikkeitä vapaa-ajalle.

OIO ry:n toiminnan selkärangan muodostaa yhteyshenkilöverkosto. Tämä verkosto muodostuu aktiiveista, jotka tiedottavat asioista ja tapahtumista luokissa, osallistuvat tapahtumiin ja tietävät missä mennään. Aktiivisuus on siis voimavaramme, meidän toimintaamme jokainen insinööriopiskelija on tervetullut mukaan!

OIO ry on yksi insinööriopiskelijaliitto IOL:n 23:sta paikallisyhdistyksestä. IOL on ainoa pelkästään insinööriopiskelijoiden etujen valvomiseen keskittyvä järjestö, jonka muodostavat noin 17 000 insinööriopiskelijaa. IOL:n päätoiminta-alueita ovat insinöörikoulutus, insinööriopiskelijakulttuuri ja työelämävalmiuksien kehittäminen. IOL on insinöörien ammattijärjestön, Uuden Insinööriliiton, suurin jäsenjärjestö.

Liittomme tarjoaa myös monia konkreettisia jäsenetuja, mm. vakuutuksia, bensiinialennuksia sekä monia monia muita etuuksia. IOL:n jäsenenä voit myös liittyä IAET- työttömyyskassaan jo opiskeluaikanasi, miksi et vakuuttaisi työpaikkaasi kuten autoasikin? Jäseneduista voit lukea lisää IOL:n kotisivuilta osoitteesta www.iol.fi.

Paikallisyhdistyksemme, kuten liittommekin on olemassa jäseniään varten. Olemme olemassa juuri sinua varten. Yhdessä voimme ajaa yhteisiä asioitamme, yhdessä saamme äänemme kuuluviin ja asiamme edistymään. Yhdessä olemme enemmän!