Tietoa meistä

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Oulun alueella toimiva Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys. 

OIO ry:n tehtävänä on jäsenistönsä henkisten, ammatillisten, yhteiskunnallisten sekä muiden mahdollisten asioiden ajaminen paikallisella tasolla. Haluamme että oululainen insinööriopiskelija saa laadukkaan koulutuksen ja koulutusta vastaavaa työtä nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme myös olla mukana tarjoamassa miellyttävää sekä motivoivaa opiskeluympäristöä, sekä virikkeitä vapaa-ajalle. 

OIO ry:n toiminnan selkärangan muodostaa yhteyshenkilöverkosto. Tämä verkosto muodostuu aktiiveista, jotka tiedottavat asioista ja tapahtumista luokissa, osallistuvat tapahtumiin ja tietävät missä mennään. Aktiivisuus on siis voimavaramme, meidän toimintaamme jokainen insinööriopiskelija on tervetullut mukaan! Lue Yhteyshenkilö-toiminnasta lisää. 

Liittomme tarjoaa myös monia konkreettisia jäsenetuja, mm. vakuutuksia, bensiinialennuksia sekä monia monia muita etuuksia. IOL:n jäsenenä voit myös liittyä KOKO- työttömyyskassaan jo opiskeluaikanasi, miksi et vakuuttaisi työpaikkaasi kuten autoasikin? Jäseneduista voit lukea lisää kohdasta Jäsenedut tai IOL:n kotisivuilta osoitteesta https://www.ilry.fi/iol/