Yhteyshenkilöt


OIO ry:n toiminnan selkärangan muodostaa yhteyshenkilöverkosto. Tämä verkosto muodostuu aktiiveista, jotka tiedottavat asioista ja tapahtumista luokissa sekä osallistuvat itsekin tapahtumiin. Yhteyshenkilöt ovat siis tärkeä linkki luokkien ja paikallisyhdistyksen hallituksen välillä. Yhteyshenkilö on luokkansa edunvalvoja ja luottamushenkilö, joka tietää missä mennään.

YH-verkosto on se ydinjoukko, joka osallistuu OIO ry:n saunailtoihin, vappuriehaan, koulutuksiin, työryhmiin, bileisiin ja moneen muuhun. Insinööriopiskelijaliitto IOL järjestää suosittuja YH-koulutuksia yhteyshenkilöille, minkä lisäksi OIO ry kouluttaa tarpeen vaatiessa omia yhteyshenkilöitään.

Yhteyshenkilöitä valitaan vähintään yksi jokaiselta luokalta. Juuri sinä voit olla hakemamme yhteyshenkilö! Toiminnastamme saat tärkeitä tietoja, taitoja ja valmiuksia tulevaisuuteen. Tule rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä! Yhteyshenkilöksi pääset ilmoittamalla halukkuudestasi toimintaan OIO ry:n hallitukselle esimerkiksi käymällä toimistolla.

Aktiivisuus on voimavaramme ja meidän toimintaamme on jokainen insinööriopiskelija tervetullut mukaan! Joukossamme on voimaa, yhdessä olemme enemmän!

hallitus@oiory.fi